Lezing

LEZING PROGRAMMA:
Aan de hand van zijn werk en met ondersteuning van een flink aantal videofilms laat Erik zien hoe zijn schetsen, aquarellen, olieverfschilderijen, etsen, bronzen beelden, houtsnedes en sumi-e schilderingen tot stand komen. Voor de pauze vertelt hij over zijn reis naar Japan, de zwaluwen van Singraven en zijn verblijf in de kazerne op Vlieland. Na de pauze neemt hij u mee naar de Banc D’Arquin in West-Afrika om af te sluiten met een betoog over zijn nieuwste boek “Mijn reigerparadijs”. De lezing duurt, inclusief pauze, ongeveer twee uur.

EEN LEZING BOEKEN:
U kunt een lezing van Erik van Ommen boeken op locatie en in Atelier Brink 2 in Vries. Een lezing duurt, inclusief pauze, ongeveer twee uur. De kosten voor een lezing zijn € 200,- exclusief eventuele reis- en verblijfskosten.

VOLGENDE LEZING
Dinsdag 23 oktober 2018: KUNSTENAAR OP REIS
Erik van Ommen is schilder, graficus en tekenaar en laat aan de hand van zijn werk en videobeelden zien welke talloze technieken hij gebruikt om vogels te verbeelden. Hij neemt u op deze lezing onder meer mee naar Mauretanie, Japan en Spitsbergen. Een deel van zijn verhaal gaat over het maken van zijn boek “Poldervogels” in het Hunzedal.
Locatie: Duurzaamheidscentrum Bosrand 2, 9401 SL Assen. Tijd: 19.30-22.00 uur inclusief pauze.
Aanmelden via www.drentslandschap.nl/activiteiten

Woensdag 14 maart 2018: Kunstenaar op reis – van Afrika naar Spitsbergen –
Lezing in ’t Vinkhuys te Groningen, 20.00 uur – 22.30, Zaal open 19.30 uur. entree vrij.

Zaterdag 2 december 2017: ALLE VOGELS
Lezing over Alle Vogels met Koos van Zomeren en Erik van Ommen op de Landelijke SOVONDAG in de Reehorst te Ede. De lezing van Koos en Erik begint om 10.50 uur in het Theatre Azure.
Hier een korte promo over mijn aandeel.