Workshop

In het voorjaar en de zomer van 2016 geeft Erik van Ommen op veler verzoek twee workshops “vogels tekenen”.
Tijdstip, locatie en prijs staan hieronder vermeld. De workshops zullen in het veld worden gegeven (zie foto). U heeft hiervoor, naast uw eigen tekenmateriaal, een telescoop met statief en een stoeltje nodig. Hiervoor dient u zelf te zorgen.

tekencursus

Voor alle workshops geldt dat het aantal deelnemers per workshop beperkt is.

OVERZICHT:

Vrijdag 6 mei 2016 EXTREMADURA: Op 6 mei gaat er een zesdaagse vogel- en tekenreis naar Extremadura in Spanje. Godfried Schreurs, de Nederlands-Spaanse vogelkenner bij uitstek, begeleidt de vogelaars, Erik neemt de tekenaars onder zijn hoede. Met hem gaat u onder meer gieren, arenden en trappen tekenen. Er zijn voor de vogeltekenaars nog maar een paar plaatsen beschikbaar, dus wees snel. Meer info over deze reis is te vinden op deze pagina van www.birdingbreaks.nl
Woensdag 1  juni 2016 HELGOLAND: Op 1 juni begeleidt Erik samen met Paul Bohre, redacteur van het tijdschrift ROOTS, een vijfdaagse vogeltekenreis naar het Duitse vogeleiland Helgoland. Als u meegaat met deze reis, leert u jan van genten, drieteenmeeuwen, alken, zeekoeten, noordse stormvogels, trekvogels en zeehonden tekenen en schilderen.
Meer info over deze reis is te vinden op deze pagina van www.birdingbreaks.nl